måndag 18 december 2006

Musik & Annat på småtimmarna

Wazup!? Sitter så här på småtimmarna igen, försöker hitta någon ny och bra musik att tanka ner men det ser dåligt ut. Tröttsamt att bara sitta och digga radion hela nätterna.

Blev medlem i Vänsterpartiet här för ett litet tag sedan, allt väl hittills förutom att jag för tillfället tillhör Bengtsfors lokalorganisation! Hade hoppats på att det fanns någon här på Ed som har orkat ta tag i detta men det verkar ju inte så. Vi får se vad detta leder till, blir väll tvungen att ordna det själv.

Hittade ett riktigt bra ställe där man kunde tanka hem hela soundtracken till det klassiska Turrican 2 på amigan! Skit bra! I mp3or och allt, förra gången jag hade dom så var ja tvungen att använda PC och en spelare som heter Deliplayer. Men nu när man kör Mac så trodde jag aldrig jag skulle få höra dom här tonerna igen på ett bra tag! Här är i alla fall sidan, Amigamusic.com..

Sitter och lirar lite Samorost nu igen! Upptäckte det för någon vecka sedan och spelade igenom båda delarna av det samma kväll! Skit kul spel faktiskt som inte är för omöjligt svårt som peka klicka spela brukar vara. En bonus är att soundtracket till spelet är helgrymt och ännu bättre i den 2a delen.

Inga kommentarer: