söndag 26 november 2006

Lever på nätet som bare den

Fan efter att jag återigen fått internet så har jag blivit medlem på både Lunarstorm och Myspace! Kan inte säga mer än att det är absolut inte något att slösa tid på, Myspace är så jävla stort att de ä svårt att hitta och Lunarstorm är som vanligt, ett tillhåll för fjortisar i olika åldrar som inte nått vettigt att komma med.En tuff grej! Jag och en polare kollade hur högt rymdapan stog i rankingen hos google, och kan ni gissa!? Min hemsida kommer först på en sökning efter rymdapan, det känns bra med ett såpass unikt alias.

Tacka vet ja en hederlig hemsida och ett mejl konto, då får man all action man behöver!

lördag 25 november 2006

Slapp måndag

Fan det var ett bra tag sedan ja åt nånting! inte sen i fredags tror ja helt bestämt. Fan de va gott i alla fall! Lite makaroner och köttbullar men endå hehe. Kändes som ja fick en riktig energi kick!

SItter och diggar lite Placebo i hörlurarna! Kände att det va dax att skaffa sej lite nyare låtar så ja fick hämta en 20 skivor med lite allt möjligt och lyssna igenom för att se om ja hittar nått bra! Härligt härligt.. Annars blir de en lugn dag idag, vänta in Simpsons, Seinfeld och Letterman så klart.

fredag 24 november 2006

Rykande ärtsoppa

Sitter här med en liten skål ärtsoppa och diggar till nattradion på P3. Blev helt plötsligt hungrig så ja passa på o suga i mej lite soppa innan de är dax att knyta sej för kvällen. Tänkte jag skulle lägga mej i någorlunda tid i natt.

Fick mej en ny telefon idag! Men självklart så var de inte bara o köra igång med allt! Telia hade inte skickat med något Refill kort så det blir o vänta några dagar till innan man kan leka. Saknar faktiskt att ha mobil nu, har inte haft någon sen min K750 helt mystiskt försvann under sommaren.

torsdag 23 november 2006

Usch, fy och lite film

Ja då var helgen strax slut! Det har varit en intensiv helg med bråk o tragik på alla sätt. Massa skit ja inte orkar snacka om, och sen lite osämja på det! Men det var inget värre, bara lite bönder som inte har samma åsikter som en annan som tog till händer i stället för intellektet. Kan ju inte kräva allt för mycket av omgivningen här jag bor. Polisen är i alla fall inkopplad så nu är de bara o ta det lungt och luta sej tbx.

Ikväll blir det nog att bara kolla på lite film, The Score går ju på 4an, den har ja inte sett så den kan ju bli lite intressant! Annars händer inte mycket till veckan heller, återanpassa sej till singellivet och försöka se på saker så positivt som möjligt, hur jobbigt de än är. Fan vad det åskar ute nu med, nä ja får nog ge mej innan strömmen går!

onsdag 22 november 2006

Snart kommer jobben

Ja då sitter man här till på små timmarna igen, flickvännen har börjat praktisera och så är det ingen här som ser till att man somnar i tid på kvällarna, istället sitter jag här framför burken o surfar runt och slö kollar på Tvn. Det blir nog bättre ordning på grejerna så fort en annan också kommer i gång här i arbetslivet, igen!

På tal om arbetslivet, just nu så har jag just passerat 7-8 månader i arbetslöshetens tecken, och det ser inte ut som att det kommer ljusna på ett bra tag än. Men till årsskiftet så ska de bli andra bullar! Japp! Då kommer alla dom 300 tusen nya färska arbeten som Reinfeldt lovat oss! *JIPPII* Har ingen som helst aning hur det ska gå till här på en ort som Ed (med en arbetslöshet runt 10-12%), men han har ju lovat o självklart räknar jag med det. Med tanke på hur snabbt alla dom nya försämringarna skulle sättas i verket måste ju jobben komma precis lika snabbt annars blir vi här i *utanförskapet* tvungna att företaga oss själva i dom lite gråare sidorna av samhället för att få det gå ihop.

För någon vecka sedan så stämplade 5 personer ut sej här på orten, instället för någon Returen eller någon annan åtgärd så blev dom i stället hänvisade till social kontoret för mjölk och bröd! Hur ska detta hjälpa människor att ta sej i från *utanförskapet*? Inga jobb att söka, svin dyra A-kasse avgifter och soss efter 300 dagar är inget som jag kallar trygghet! Det är som jag sagt under hela den vuxna delen av mitt liv: “Sverige blir ett kallare och mer ondskefullt för varje år som går”.

Vi som lever här i Dalsland har nu stora förhoppningar om arbete, efter som vi här i glesbygden nu inte haft ordentligt med jobb på dom senaste 15 åren! Om de nu blir på nått seriöst företag eller på en motorcykel klubb återstår att se, för pengar ska man ju ha på ett eller annat vis..

tisdag 21 november 2006

Pizza & Bredband

Idag ringde morsan och va sugen på pizza, självklart hänger man på! Pank o allt då säger man ju inte nej menar ja!

Fick min 24mb lina häromdagen, det är det värsta som man kan ha här jag bor, tyvär finns de inga 100/100 linor här så man får nöja sej endå. Vet inte riktigt vad jag ska med all den här hastigheten till egentligen, men det kostar ju typ nästan lika mycket att ha 2mb så varför inte.

måndag 20 november 2006

Jackass & Slappa

Kollade på Jackass: Number Two idag, inte helt missnöjd heller, kan nog kanske bero på att ja inte kollat på något jackass på ett bra tag! Samma gamla vanliga röj med bajs, spyor o smärta, en hel del tjurar i denna som höjde filmen ett snäpp. Rekomenderas till alla som gillar jackass överhuvudtaget.

Annars har de varit en lugn helg utan för mycket av nått, idag blir de bara att slappa o gotta sej! Hmm.. kommer de nått bra på TVn idag tro?