fredag 21 september 2007

Fläskat i mej en pizza idag! Första på flera veckor

Ja då var man mätt då, precis sådär äckligt mätt som man bara kan bli på pizza Nästan så fettet dryper av mej, nä då så illa var de inte! Det är allt gott att äta något annat än makaroner för en gångs skull och en fredag som denna passade ju alldeles utmärkt med tanke på de tråkiga vädret och de strama ekonomiska läget man sitter i, fast på tisdag blir de ordning på den saken me.

tisdag 18 september 2007

Använd Googles egna kung fu för att ladda hem musik, album & program hur enkelt som helst

Om jag bara fick använda en enda sida på det hela gigantiska internätet måste det bli G2P. En helt suverän sida där man använder lite avancerad Google kung fu för att hitta precis hur mycket skoj som helst med. Nuförtiden behöver jag inte mer än Youtube och G2P för att tillgodose mina musik behov.

Har hittat allt från Kent till Starcraft soundtracket, så de finns allt möjligt på Google bara man letar på rätt sätt.

Prison Break har börjat igen! Och de känns bra som fan att hösten är här

Japp, jag såg nyss de senaste avsnittet av säsong 3. Måste säga att det var en efterlängtad premiär men inte utan en viss besvikelse. Var inte riktigt i klass med hur det brukar vara men vi får väll se hur de artar sej här efter några avsnitt.

Nästa vecka börjar Heroes igen också och det kan man inte heller missa. Härligt när hösten kommer och tvn återgår till de normala.

söndag 16 september 2007

En söndag

En skön avslappnande helg har de varit, ingen alkohol eller fylla har förstört denna helgen. Har varit gott att fått sova ut lite och slappat lite framför datorn. Man behöver fler sådana här helger.

Sitter och lyssnar på lounge musik och dricker lite kaffe och klickar runt på internet. kommer fan inte på någon skoj sida att gå in på heller..

Har Kents nya låt, Ingenting!.. Den är faktiskt sten bra. Ser fram emot en höst med massa Kent faktiskt.. De var tag sedan.. Najjss!

måndag 10 september 2007

Facebook

Har börjat klicka mej in på facebook som alla andra nu förtiden, inte så där super bäst men ja får väll ge de en chans. Annars jobbar jag och tar de lugnt som alltid har börjat känna av de trevliga höst depressionerna och att man inte har pengar på fickan heller hjälper verkligen inte. Men de är en övergångs period, och om någon vecka så känns de bättre igen i alla fall ekonomiskt. Nä nu blev de kaffe..