tisdag 31 juli 2007

En helg i Ed

Varit och hälsat på i min gamla hemort Ed för första gången på 2-3 månader. De som slog mej mest var tystnaden, hur de verkligen inte låter nått där. Inga tutande bilar eller gapande folk någonstans. Helt enkelt inget liv. Men det var endå en trevlig tur med en del öl och mys med flickan.

Sitter och försöker få tag i en ny skärm här tänkte jag, är på blocket och klickar runt men hittar inget speciellt, är ute efter en billig 19 tummare för den här skiten ja sitter framför nu rasar när som helst.

onsdag 25 juli 2007

Flickr

Jag har också skaffat mej ett flickr konto som nu är så trendigt. Blev medlem där för ett tag sedan och har fyllt på med lite bilder och det känns riktigt smidigt! Efter att förlorat nästan 2000 bilder som jag gjort nu under flyttandet så kan jag nu ha alla mina bilder på ett smart sätt på nätet så jag slipper tänka "var är mina backup skivor" nått mer. Surt att förlorat alla mina gamla bilder, hade ju massa bra grejer.

Kolla in här: joouni

söndag 22 juli 2007

Uttråkad Jouni



Jag, jag & jag.. Grejar inte med så mycket, spelar musik och leker med lite bilder. Har Varit en nykter, städad och händelse lös helg. Har mest druckit kaffe och slappat.

Tittade på Evan Almighty igår, precis som jag förväntade mej så var den riktigt kass. En riktigt kass TV söndag är det med, inte en enda sevärd film på någon kanal.

fredag 20 juli 2007

Tv & Snart lön!

En snabb vecka har gått, nu sitter man och väntar på Simpsons maratonet som börjar i morgon klockan 15.00 på 6an! Billigast möjligast nöje det. Har de lite torrt ekonomiskt just nu, bara att genom lida denna helg så kommer lönen till veckan!

Jag har en hel del räkningar att betala faktiskt. En extra jobbig räkning är den till One.com på 400 nått, inte skoj att betala nått för att kunna säga upp det! Så jävla DÅLIGT med information på den sidan, allt detta för att jag sa upp skiten några dagar försent. vem behöver One, det finns ju blogger.

söndag 15 juli 2007

Tumblr

Jag har skaffat en tumblr, en miniblogg. En kul grej ifall man bara lite snabbt vill posta lite smått och gott när man sitter framför datorn och vill dela med sej lite av sina upptäckter på nätet till omvärlden.

Besök den här. http://apan.tumblr.com/

fredag 13 juli 2007

Gott! Då var de helg

Efter en lång vecka på arbetet så kan ja ta mej en välförtjänt helg. När man nu kan slappna av lite så ser man på jobbet med ett annat par ögon, man får lite perspektiv. Då kommer man fram till att det är fan inte så jobbigt som man tänker varje morgon när klockan plingar på som en galning. Det är faktiskt helt okej endå..

tisdag 10 juli 2007

Spänning, leksak och choklad



Har varit en ganska deprimerande dag av någon anledning, har inte haft samma ork eller lust som ja brukar ha och jag vet inte vad de beror på. Konstigt att inte ens solen som tittade fram en stund på lunchen hjälpte. Dagens lilla solstund på middagen påminde en om att de faktiskt var sommar just nu och inte höst som de verkat de senaste veckorna.

Har i alla fall försökt att pigga upp mej själv med en liten ask Kinder ägg! Men det var varken "spänning, leksak och choklad" som räddade dagen, utan att det var bilden jag fick till när jag öppnat paketet. En riktigt skön bild med härliga färger. "My God I Love It".

fredag 6 juli 2007

Testar mobilen lite

Som ja nämnde för någon dag sedan så har ja skaffar mej en ny mobil, det blev en k810i! Den har en liten trevlig kamera på 3.1mp som ja inte riktigt har provat än, så idag fick det bli dags! Jag tog lite snabba bilder här framför datorn i brist på annat, de regnar ju så mycket fortfarande så det var inte så inspirerande att gå ut och plåta idag, men man kan ju leka för det. Allt verkar funka som de ska och ja känner mej riktigt nöjd med grejerna, även om inte just dom här bilderna är nått att ha så känns de som de finns lite potential i luren.







Som ni ser gillar ja logitech! Haha..

torsdag 5 juli 2007

Sjukskriven och regn

Ja de har varit en riktigt blöt sommar hittills, Inte sett solen på flera dagar. Hehe men jobbar man som ja så spelar de ingen större roll ändå, gott att sommarens få soldagar kommer till helgen då jag med kan njuta av den.

Men nu just nu är jag faktiskt sjukskriven, har gått på för hårt på jobbet så jag har fått inflammation i armbågen som gjort att halva min hand har domnat bort och är helt orkeslös i hela vänster armen. Fick ta mej en tur till doktorn som sa att det var ingen fara, bara att stretcha och variera rörelserna lite så skulle de gå bättre..

Har investerat i en ny mobil, nytt nummer nu så alla andra nummer till mej är oaktuella och bara att slänga.